Materinski dan je poseben dan, ki ga po vsem svetu praznujemo v znamenju materinstva in vloge mater v naših življenjih. Na ta poseben dan želimo pokazati svojo hvaležnost in počastiti vse matere na svetu.
Matere so ključnega pomena v našem življenju in igrajo pomembno vlogo pri naši vzgoji, razvoju in rasti. Zato nas materinski dan opominja, da je pomembno, da matere cenimo in se jim zahvaljujemo za vse, kar naredijo za nas.
Če iščete idejo za sentimentalno darilo, ki bi vaši mami polepšalo poseben dan, Dr.Luxus trgovina ima TOP 5 odličnih predlogov za vsak proračun:

Srebrna zapestnica MAMA z 18k pozlato

Srebrna zapestnica z napisom "MAMA" je poseben način, da z nakitom izkažete svojo ljubezen in hvaležnost svoji mami. To preprosto, a zelo osebno darilo bo imelo poseben pomen in je trajen opomin na vašo ljubezen in spoštovanje do vaše matere.

 

Srebrna verižica z začetnico imena

 

Srebrna verižica z 18-karatnim pozlačenjem je odlična izbira, če želite personalizirano verižico z začetnicami imena vaše matere. Vsaka črka je unikatno okrašena z nežnimi cirkoni v igrivih barvah.

Srebrn prstan z začetnico imena

Dr. Luxus kolekcija srebrnih prstanov s črkami, so odlična izbira za personalizirano darilo, če želite poudariti edinstvenost imena vaše mame. Prstana sta univerzalne velikosti, kar pomeni, da se enostavno prilagodita katerikoli velikosti prstov.

Komplet medaljonov iz 14-karatnega zlata z otroškimi nogami

 

 Iz kolekcije Dr. Luxus gold izbiramo najlepše darilo za novopečene mamice. Zlat komplet zapestnic in verižica v obliki medaljona z vgraviranimi stopali novorojenčka sta idealen spomin na rojstvo otroka, ki bo trajal večno. Zlato garnituro je možno kupiti tudi posebej, možna pa je tudi nakup garniture v 14k rumenem ali belem zlatu.

Nakit iz 14k zlata z motivom angela varuha

 

Angel varuh je simbol, ki predstavlja vero v nebeška bitja, ki nas varujejo in skrbijo za nas. Zato svojo mamo obdarite z zelo dragocenim kosom zlatega nakita z motivom angelčka, s katerim boste izrazili željo, da ji nudite varstvo, skrb in oporo, ter sporočili, da vedno mislite nanjo.

Dr. Luxus premium žametna škatla
Želite, da ima vaše darilo še dodaten WOW učinek? Spakirajte svoj poseben kos nakita za najpomembnejšo osebo v čudovito vrhunsko žametno škatlo.
 
08. maj 2023.